Doi bărbaţi din Sărata şi Dealu Ştefăniţei, sancţionaţi pentru că nu au respectat carantina!

În această dimineață, în jurul orei 01.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Județean 151, între localităţile Sânmihaiu de Câmpie şi Sângeorzu Nou. A fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani, din Sărata, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că față de acesta a fost dispusă măsura carantinei din data de 19 februarie a.c. De asemenea, acesta nu a putut prezenta declaraţia privind motivul deplasării în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23.00-05.00, se arată în comunicatul IPJ BN. 

De asemenea, ieri, 1 martie, în jurul orei 15.30, în urma verificărilor efectuate la persoanele aflate în izolare/carantinare la domiciliu, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani, din Dealu Ștefăniței, a părăsit locuința.

Cei doi au fost sancționați contravențional, conform Legii 55/2020, cuantumul total al acestora fiind de 4000 de lei. Totodată, a fost informat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței.          

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5