Doi bărbați reținuți pentru 24 de ore. Percheziții într-un dosar de infracţiuni silvice, pe raza comunei Braniştea

Polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Beclean, cei ai Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori. Perchezițiile au avut loc  mier5curi la domiciliile a două persoane, în comuna Braniștea.

"În urma perchezițiilor, a fost ridicată cantitatea de 36,5 mc material lemnos, care a fost indisponibilizată și predată Ocolului Silvic Bistrița. De asemenea, au fost găsite și indisponibilizate două tractoare și două motofierăstraie despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor și 330 de litri alcool etilic. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2017-februarie 2018, cei în cauză ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori, din păduri de pe raza comunei Braniștea. Cei doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 31 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, împotriva acestora fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Beclean continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5