Doi bistriţeni, bănuiți de furturi din magazine, arestați preventiv pentru 30 de zile

Luni, la propunerea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, instanța a dispus măsura arestării pentru 30 de zile a doi bărbați, de 25 de ani, respectiv 31 de ani, ambii din Bistrița, bănuiți de comiterea unor furturi din magazine.

"Inițial, la data de 15 septembrie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale, fiind bănuiți că la data de 13 septembrie 2019 ar fi sustras o sumă de bani și mai multe bunuri, dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, bărbatul de 25 de ani este bănuit că, la data de 6 septembrie a.c., ar fi sustras bani și obiecte de îmbrăcăminte dintr-un alt magazin din Bistrița. La domiciliul celor doi a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care au fost ridicate mai multe articole de îmbrăcăminte și alte bunuri, reclamate ca fiind sustrase", se arată în comunicatul IPJ BN.

În continuare, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Bistriţa efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora şi pentru recuperarea prejudiciului produs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5