Doi bistriţeni cercetaţi pentru furturi din locuinţe

În ultima perioadă, poliţiştii au reuşit să dea de urma unor persoane bănuite că ar fi furat bunuri din locuinţele unor bistriţeni. Astfel, după mai bine de trei luni, „poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Tiha Bârgăului, bănuit că la data de 14 octombrie 2014, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţa unei femei, în vârstă de 65 de ani, de pe raza aceleiaşi localităţi”, se arată în comunicatul IPJ BN. Bunurile sustrase, în valoare de 1.000 de lei, au fost recuperate în totalitatea şi restituite persoanei vătămate.

În plus, poliţiştii Postului de Poliţie Nimigea au identificat un tânăr de 26 de ani, din aceeaşi localitate, suspectat că la data de 19 ianuarie a.c. ar fi sustras mai multe aparate electrice şi electronice, din locuinţa unui bărbat din localitatea Floreşti.

Faţă de cei doi bărbaţi sunt efectuate în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a acestora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5