Percheziții la persoane bănuite de comiterea unor furturi! Spargere de peste 140.000 lei, la Cireşoaia

Polițiștii specializați în investigații criminale din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, au reușit identificarea a patru bărbați, bănuiți de comiterea unui furt din locuință al cărui prejudiciu total este de peste 140.000 de lei.

"La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiune Speciale au efectuat, pe raza municipiului Bistrița, 5 percheziții la domicilii și locații folosite de persoane bănuite de comiterea unor furturi. Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe laptopuri și sisteme informatice de stocare a memoriei electronice, bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase, ori folosite la comiterea infracțiunii. De asemenea, au fost ridicate telefoane mobile noi și second-hand, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, a căror proveniență legală nu a putut fi justificată și cu privire la care există suspiciunea că provin din activități ilicite", se arată în comunicatul IPJ BN.  

Din cercetările efectuate până în prezent  a reieșit faptul că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 de ani și 50 de ani, din localitățile Bistrița, Rodna și Vatra Dornei ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din Cireșoaia, de unde ar fi sustras sumele de 90.350 lei și 12.950 euro. În prezent, toți cei patru se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, trei dintre aceștia fiind arestați preventiv și cercetați pentru comiterea altor furturi, pe raza județului. Cel de-al patrulea a fost reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale, recuperării prejudiciului și clarificării cauzei sub toate aspectele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5