Tânăr din Bistriţa, prins după ce a furat bunuri şi bani din 18 taximetre

În urma unor măsuri și acțiuni desfășurate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat şi prins un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 4 aprilie - 8 mai a.c., persoana în cauză ar fi sustras bani și bunuri, din 18 taximetre, de pe raza municipiului Bistrița. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 9.200 de lei.

„Faţă de persoana bănuită s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 ore şi urmează a fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă. Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier, Secţiei 1, Secţiei 2, Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Acţiuni Speciale, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum și al jandarmilor și Poliţiei Locale Bistriţa”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5