Doi tineri din Budacu de Jos, reţinuţi pentru „spargerea” a 10 locuinţe

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au identificat mai multe persoane suspectate de comiterea de furturi din locuinţe.Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 22 ani, toţi din localitatea Budacu de Jos, sunt suspectaţi că în noiembrie 2012 au pătruns într-o casă în construcţie situată pe raza comunei Budacu de Jos, de unde au sustras bunuri în valoare de 1.700 lei.

“Doi dintre tineri sunt suspectaţi că în cursul anului 2013 au pătruns în 10 imobile (cabane, case în construcţie şi case nelocuite) situate pe raza municipiului Bistriţa şi comuna Budacu de Jos, de unde au sustras bunuri în valoare de 30.431 lei. Faţă de cei doi a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.

Prejudiciul total cauzat este de 32.131 lei, care a fost recuperat în proporţie de 70%. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5