Doi tineri din Rebra, reținuți pentru 24 de ore, după ce ar fi lovit alţi doi bărbaţi

Doi tineri din comuna Rebra au fost reţinuţi pentru 24 ore, la o săptămână după ce au fost implicaţi într-un scandal. Ei sunt cercetaţi în continuare pentru lovire sau alte violențe, vătămare corporală și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"La data de 6 august a.c., polițiștii au fost sesizați prin serviciul de urgență 112, despre faptul că, pe raza localității Rebra a avut loc o agresiune, în urma căreia, un tânăr, de 18 ani, din localitate a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat doi tineri, de 17 ani, respectiv 19 ani, ambii din localitatea Rebra, bănuiți de comiterea faptei. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 6 august a.c., pe un drum comunal din Rebra, pe fondul unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict, între patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. În urma altercației, doi dintre aceștia, ambii de 18 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene. 

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 5/6 august a.c., tânărul de 17 ani ar fi condus un autovehicul, deși nu avea permis de conducere.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5