Doi tineri din Spermezeu, reținuți pentru tâlhărirea unui consătean, la drumul mare!

Duminică, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de tâlhărie calificată și conducere fără permis, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi tineri de 26 și 16 ani, ambii din Spermezeu, bănuiți de comiterea faptelor.

"Cei doi au fost depistați de polițiști la scurt timp după comiterea unei tâlhării, pe raza localității Spermezeu, la intersecția drumului județean 171 Spermezeu cu drumul comunal 37C Șesuri Spermezeu-Vale.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, în jurul orei 10.47, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 41 de ani, din Spermezeu care se deplasa cu un moped. Totodată, aceștia l-ar fi agresat, i-ar fi sustras autovehiculul, portofelul în care avea suma de 50 de euro și 600 de lei, telefonul mobil și o sacoșă în care avea mai multe bunuri. De asemenea, a mai rezultat faptul că tânărul de 16 ani ar fi condus autovehiculul sustras.

În prezent, cei doi se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", informează Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

 

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5