Doi tineri răniţi, într-un accident la Maieru

Modulul SMURD intervine în localitatea Maieru la un accident rutier. Din primele informații doua persoane (constiente) au nevoie de îngrijiri medicale. Intervenția este în dinamica, transmite ISU BN.
Update: Cele doua persoane implicate în accident vor fi evacuate către spital, o adolescenta în vârstă de 17 ani de către echipajul de prim ajutor SMURD, respectiv un bărbat în vârstă de 26 de ani de către echipajul aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Victimele sunt conștiente și cooperante însă prezinta leziuni și traumatisme care trebuie investigate amănunțit. ISU BN
Update poliţie

În această după-masă, pe Drumul Național 17D, în localitatea Maieru, polițiștii Secției 7 și Poliției Orașului Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

Au fost implicate un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din Maieru și o autoutilitară condusă de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate.

Accidetul a foat soldat cu rănirea conducătorului auto de 25 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de acesta, o tânără de 16 ani.

Rezultatele în urma testării cu aparatul etilotest au fost negative în ambele cazuri. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5