Doliu la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa

Colegii de la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa anunţă cu durere trecerea în nefiinţă a celui ce a fost timp de 30 de ani profesor SPĂTAR ROMOLUS-MIHAI. Înmormântarea va avea loc miercuri, 9.03.2016, ora 13.oo în comuna Blăjenii de Jos.
Odihneşte-te în pace, dragul nostru Romică!
Suntem alături de voi, Delia şi Flaviu! Condoleanţe întregii familii!

Comentarii

07/03/16 18:01
Dr. Marius Nico...

Draga Romi, Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Familiei tale, cele mai sincere condoleante! Prietenii din Clubul Monarhistilor Bistriteni, sunt profund indurerati si alaturi sufleteste de familia greu incercata !

07/03/16 20:44
Prof. Florin I....

Dumnezeu sa-l ierte! Era omnul care imi spunea: Dragul tatei...

07/03/16 22:22
Andrea Melinda

Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! A fost ca un tata pentru mine si mentru colegii mei ! Un prieten , un bun sfatuitor si un prieten gata sa te scoate din orice situatie ! O sa ii simtim lipsa ! Condoleante doamnei Delia si lui Flaviu , multa putere de atrece peste aceasta grea incercare !

07/03/16 23:05
Simon Alina

Dumnezeu sa,l ierte ! :((

08/03/16 20:47
Vasile

Domnilor ,, colegi" , presupun ca sunteți profesori... puteti sa explicati putin ce e cu ,,trecerea în neființă?" Ineptia aceasta atee s-a lipit ca un leucoplast de creierul multor romani si nu a disparut nici acum, la aproape 26 ani dupa prabusirea comunismului. Desigur, e dreptul ateului sa considere ca viata unui om inceteaza odata cu existenta pamântească .Cumplit si absurd este insa când un ferpar de doliu se deschide cu "A trecut in nefiinta" si se sfarseste cu ... "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!" ori cu "Dumnezeu sa-l ierte!" Invierea nu este optionala: va invia la Judecata de Apoi si Karl Marx, , vor invia si ziaristii si realizatorii de programe TV , chiar si profesorii care au rostit si vor mai rosti aceeasi expresie imposibila, mostenita din vremurile materialismului dialectic si ale "socialismului stiintific". Iata ce spune Apostolul Pavel in Epistola catre Tessaloniceni: "Fratilor, despre cei care au adormit, nu voim sa fiti in nestiinta, ca sa va intristati ca ceilalti care nu au nadejde. Pentru ca de credem ca Iisus a murit si a inviat, tot asa credem ca Dumnezeu, pe cei adormiti intru Iisus, ii va va aduce impreuna cu El."
Va indemn sa si ganditi ceea ce scrieti sau vorbiti pentru ca, mai ales de la dascali, asteptam un alt standard.
Dumnezeu sa il odihnească in pace pe colegul dumneavoastră !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5