Donaţii de peste 370.000 lei pentru spitalul din Năsăud. Primarul Mircea Romocea: Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de spital

Campania inițiată de administrația publică locală a orașului Năsăud pentru sprijinirea Spitalului orășenesc “Dr. George Trifon” din Năsăud a avut un ecou pozitiv în rândul comunităților locale, a oamenilor de afaceri, a cultelor religioase, a ONG-urilor și cluburilor, dar și în rândul cetățenilor, care au înțeles că doar împreună putem fi mai eficienți în a sprijini sistemul sanitar, sistem care la rândul său va răspunde nevoilor pacienților în această perioadă delicată pentru întreaga omenire.

            Ne așteaptă o perioadă dificilă, pe care însă sunt convins că o vom trece cu bine dacă vom respecta cu toții  indicațiile autorităților.

            Țin pe această cale să mulțumesc tuturor acelora care au fost alături de Spitalul din Năsăud și care, prin donații, sponsorizări, diferite acțiuni umanitare au ajutat și ajută în continuare această instituție spitalicească și vă asigur că toate aceste donații și sponsorizări primite de către Spitalul orășenesc "Dr. George Trifon" din Năsăud vor fi folosite exclusiv nevoilor din sistemul sanitar și în sprijinul direct al pacienților.

            Vă mulțumim și vă dorim tuturor multă sănătate!

Cu stimă,

Primarul Orașului Năsăud,

Mircea Romocea

*** 

În urma donaţiilor, au fost strânşi 368.139,82 lei, la care se adaugă 740 de euro. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5