„Total Taxi”

Donatori, pentru viaţă

Oare câţi dintre noi ne gândim sau ne punem în situaţia lor, în situaţia celor nevoiaşi, fie ei într-o sărăcie lucie sau bolnavi pe paturi de spital, aşteptând acea gură de aer, adică sângele, cel fără de care noi nu mai putem exista. Iată că tot mai puţini oameni, chiar cu putinţă, nu o fac, fiind indiferenţi de aproapele lor. Nu este cazul administratorului firmei SC Total Prod Com SRL, Dispeceratul Total Taxi, inimosul om Valer Bâgiu, mereu aproape de cei nevoiaşi.

Cu ocazia a 18 ani de la înfiinţarea societăţii, administratorul firmei organizează o campanie de donare de sânge, cu data de 18.09.2011, timp de 18 zile. În această perioadă, şoferii acestei companii vor dona sânge şi vor transporta gratuit persoanele care doresc să doneze sânge spre centrul de donare de pe str. Nicolae Bălcescu. Toţi cei care doresc să doneze sânge pot face comandă la societatea sus amintită, iar transportul este gratuit. Aducem la cunoştinţa persoanele interesate că au nevoie de adeverinţă de la medicul de familie cu antecedentele medicale şi, bineînţeles, buletinul.

Mulţumim tuturor colegilor de muncă şi, nu în ultimul rând, clienţilor bistriţeni că datorită lor am ajuns la a 18-a aniversare.

Sperăm că un asemenea act de caritate va fi preluat şi de alte companii bistriţene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5