Dor Românesc, în vacanţă ! Straiele populare, date pe costume de baie !

sursa: facebook

Artişti de la Ansamblul profesionist Dor Românesc se află într-o binemeritată vacanţă. După un an în care ne-au încântat atât pe scenele din judeţ, cât şi la nunţi, precum şi pe micul ecran, folcloriştii au intrat în concediu. Poze mai vechi, sau mai noi, sunt postate pe facebook din locaţiile unde se află îndrăgiţii noştri interpreţi. Şi da, putem declara, că artişti noştri sunt frumoşi şi în straie populare, şi în costum de baie.
În concediu este şi şeful artiştilor, Gavril Ţărmure, care alături de famile se află pe litoralul grecesc.
Nicu Cioanca, director adjunct la Centrul Judeţean pentru Cultură, a petrecut, împreună cu soţia Daniela, clipe minunate în Turcia.
Cristina Retegan se află la Mamaia, capitala litoralului românesc, împreună cu prietenii.
Şi vedeta noastră Matilda Pascal-Cojocăriţa se află le Litoral, unde petrece câteva zile în compania maestrului Ştefan Cigu. Ei sunt cazaţi la HOTEL INTER''-VENUS.
Şi Emilian Coruţi, prietenul Anuţei Motofelea, a postat poze pe facebook de la Mamaia. Nu de mult Anuţa a petrecut câteva zile în Anglia, acolo unde se află fratele ei.
Mirela Petruş, împreună cu soţul Dan, au fost în oraşul îndrăgostiţilor, Veneţia, de această vacanţă amintindu-şi, cu drag, peste timp.
Urăm tuturor artiştilor concediu plăcut. Îi aşteptăm cu forţe proaspete în noua stagiune, când, din nou, vor trebui să se împartă între petrecerile private şi spectacolele ansamblului. Ne vedem din toamnă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5