Dora Alina Romanescu, prezenţă constantă în dicţionarul „Personalităţi române şi faptele lor”

Ilustra lucrare a scriitorului Constantin Toni Dîrţu. „Personalităţi române şi faptele lor”, întocmită cu sprijinul Academiei Române, aşează la loc de cinste oameni care, prin dăruire, sacrificii, inteligenţă, profesionalism şi talent, au lăsat în urma lor semne palpabile de progres, opere nemuritoare, construcţii monumentale.
Cele mai multe prezenţe în această serie, din judeţul nostru, are scriitoarea Dora Alina Romanescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, născută sub numele de Saveta Bachiş, la Rebra, stabilită la Mangalia. În nu mai puţin de 5 volume scriitoarea este prezentă cu activitatea scriitoricească. Dora impresionează prin modul în care ştie să-şi apropie cititorii, reamintind faptul că la malul mării este o librărie care-i poartă numele. Dora Alina Romanescu este inclusă în dicţionar alături de alte personalităţi bistriţene care au făcut parte, de-a lungul timpului din acesta. O bucurie pentru bistriţeni care, iată, au oameni care ne onorează.

Comentarii

13/02/14 14:24
veronica osorheian

FELICITĂRI, CU BUCURIE ŞI ADMIRAŢIE.

17/02/14 01:51
aiaiaiai

dafuq??

22/02/14 16:46
Caterina Lacanc...

Sempre in gamba!Tanti tanti auguri lei ci rallegra sempre con le sue opere.Animo nobile, costante e sensibile.Sento che con la sua vita le opere fanno e faranno storia. Grazie per il suo lavoro. Sur Caterina

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5