Doris Cosma şi Paul Gîţa, nuntă de vis

Fotografii: Alexandru Capitan

Bucurie mare în familia directorului Centrului Cultural Municipal Bistriţa, prof. dr. Dorel Cosma! Preşedintelui Federaţiei Europene de Folclor şi-a măritat fiica.
Doris Cosma a spus “da” lui Paul Gîţa, fiul fostului consilier local din Livezile, Emil Gîţa, şi nepotul maestrului coregraf Ioan Simionca. Mirii au putut fi admiraţi în maşini de epocă, iar ca domnişori de onoare i-au avut pe verişorii Ştefan şi Darius Medeşan, din partea miresei, Bianca Simionca şi Cristina Bahenr, din partea mirelui.
Cununia civilă a fost oficiată de primarul Ovidiu Creţu. Apoi mirii s-au îndreptat spre Sfânta Biserică, unde în faţa lui Dumnezeu şi-au jurat dragoste veşnică. Taina Cununiei a fost săvârşită de protopopul Alexandru Vidican şi preotul Nicolaie Feier, în prezenţa părinţilor Dorel şi Lena Cosma, Emil şi Elena Gîţa, fratele Dorian Cosma de la Arad, cu fiul lui Aian, dar şi a mamei Delia, stabilită de ani buni în Austria.
Patru perechi de naşi, Aurelian şi Ana Maria Sângeorzan, Reinhardt şi Adriana Beatrix Goebbel, Bogdan şi Diana Milea, Anthanasios Passias şi Papnikolaou Athina au fost alături de miri la Biserica „Coroana”, dar şi la petrecerea de la Restaurantul „Giulia”. 500 de invitaţi s-au bucurat de buna organizare, de masa bogată, dar şi de programul artistic variat.
Au fost alături de colega lor de dansuri, membrii ansamblurilor Balada, Cununa de pe Someş şi Sincron. Atmosfera a fost întreţinută de o trupă din Cluj, iar invitat special a fost Aurel Tămaş, prieten bun cu socrul mic Dorel Cosma. Aurel Tămaş a întreţinut atmosfera şi la nunta fiicei preşedintelui, Elena Băsescu.
Urăm tinerei perechi, casă de piatră, bucurii atât de multe, încât să nu le poată contabiliza, sănătate şi oameni buni în cale!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5