Dublă emoţie în familia Cosma

Anul acesta este unul al bucuriei în familia directorului Centrului Cultural Municipal Bistriţa, prof. dr. Dorel Cosma.
Săptămâna aceasta Doris Cosma, fiica preşedintelui Federaţiei Europene de Folclor, a avut festivitatea de absolvire a celei de a doua facultăţi-Jurnalism, secţia germană, la Universitatea “Babeş Bolyai” Cluj-Napoca, după ce a urmat şi Dreptul la Bucureşti. Alături de Doris în aceste momente importante au fost şi părinţii Dorel şi Lena Cosma de la Bistriţa, fratele Dorian de la Arad, cu fiul lui Aian, dar şi mama ei, Delia, stabilită de ani buni în Austria. Nu putea lipsi de la eveniment logodnicul Paul. În ceea ce priveşte modul în care şi-a ales drumul, studiind germana, dar şi modul în care este implicată în activităţile culturale, cu siguranţă Doris îi seamănă tatălui.
După aceste momente fericite, în cartea amintirilor familiei Cosma va mai fi înscris unul pe 14 septembrie, când Doris Cosma va spune “da” în faţa altarului lui Paul Gîţa, fiul fostului consilier local din Livezile, Emil Gîţa şi nepotul maestrului coregraf Ioan Simionca. Se pare că rochia frumoasei mirese a fost deja cumpărată de la Târgu Mureş.
Până la nuntă mai este un hop, licenţa, pe care, cu siguranţă Doris îl va trece cu brio. Succes Doris, felicitări şi mult noroc în viaţă!

Sursa foto facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5