Doru Crişan va face echipă, în noul mandat, cu un administrator

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crişan, a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat. La şedinţa de constituire au fost prezenţi din partea Instituţiei Prefectului inspectorul superior Corina Pop şi de expertul superior Flaviu Urâte. Noua structură a Consiliului Local are 13 consilieri PSD şi 2 PNL. Primarul Doru Crişan ne-a declarat că viitoarea structură a aparatului administrativ nu va mai avea viceprimar ci un administrator, al cărui nume va fi făcut public zilele următoare.
„Pornesc în noul mandat cu gândul de a fi alături de locuitorii din comună, aşa cum am fost şi până acum prin proiecte care să pună în valoare resursele acestei comunităţi şi care să aducă un plus de bine în viaţa concetăţenilor mei”, ne-a declarat Doru Crişan.
Doru Crişan a fost ales la alegerile lcoale din 5 iunie cu o pondere de 87,2% din totalul voturilor (2753 voturi din 3157 valabil exprimate), în timp ce contracandidatul său principal - fostul viceprimar Ioan Cioncan – a obţinut doar 9,18 procente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5