Dosare penale pentru şase hoţi prinşi de poliţişti

Mai mulţi tineri s-au ales în acest week-end cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce au fost identificaţi de poliţişti drept autorii unor astfel de acţiuni. Doi minori hoţi, unul de 14 ani, din Bistriţa, şi celălalt de 15 ani, din comuna Livezile, au fost identificaţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în urma coroborării unor măsuri informativ operative cu mijloacele de probă criminalistice, drept autorii a 9 furturi din autoturisme, comise în perioada 21 septembrie - 5 octombrie pe raza municipiului Bistriţa. Prejudiciul în valoare de 5.350 lei a fost recuperat în proporţie de 75%.

Tot în acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe Iosif B. (16 ani) din Bistriţa, Ghiorghiţă A. (18 ani) din Ciorteşti - judeţul Iaşi şi Francisc F. (17 ani) din Şintereag, toţi fără ocupaţie, drept autorii furtului comis în noaptea de 7/8 august, în dauna unei societăţi comerciale din municipiu. Cei trei tineri au sustras din incinta firmei bunuri în valoare de circa 1.500 lei.

Un alt hoţ a fost prins de poliţiştii bistriţeni după ce aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază al unui supermarket din municipiu. Dragoş H., de 31 ani, din Bistriţa, a fost reţinut de personalul firmei, ulterior poliţiştii Biroului Poliţiei Urbane găsind asupra sa bunurile sustrase din magazin, în valoare totală de 141.36 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5