Patru tineri, cercetaţi pentru furt calificat

Patru tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, fiind identificaţi de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Bistriţa drept autorii mai multor infracţiuni comise în perioada 22.12.2007 – 18.08.2008. Robert O. (17 ani), Marcel  I. (17 ani) şi Paul B. (11 ani), toţi trei din cartierul  Unirea, şi  Liviu  L. (26 ani) din Dumitriţa au comis şase furturi pe raza municipiului Bistriţa, dintre care cinci din locuinţe şi unul dintr-o societate comercială, cu un prejudiciu total de aproximativ 10.000 lei.

Potrivit inspectorului Raluca Moldovan, purtător de cuvânt al IPJ BN, faţă de Robert  O., liderul informal al acestui grup infracţional, poliţiştii au  luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. Ceilalţi învinuiţi urmează a fi cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Alţi doi tineri au fost surprinşi de poliţişti în timp ce forţau uşa de acces în chioşc cu intenţia de a pătrunde în interior pentru a sustrage bunuri. Gheorghe  T. (19 ani) din Bistriţa şi Constantin O. (16 ani)  din comuna  Dumbrăviţa (judeţul Braşov) sunt cercetaţi acum pentru tentativă de  furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5