Zece hoţi depistaţi, şase reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii bistriţeni au prins în aceste zile nu mai puţin de zece persoane asupra cărora planează suspiciuni de furt. Bistriţeni şi moldoveni fără ocupaţie s-au apucat de furat cabluri electrice, ţevi de metal, cabluri telefonice, produse cosmentice, adică ce le-a venit la mână.

Alexandru C., de 24 ani, din Sângeorz-Băi, a furat sâmbătă din curtea Bisericii Ortodoxe de pe strada Cerbului din oraşul staţiune o ţeavă de metal şi un topor pentru tăiat lemne, în valoare de 100 lei. Tânărul este acum cercetat de Poliţia oraşului Sângeorz-Băi.

Tot sâmbătă trecută a fost prins în flagrant Florian F. din Lechinţa, în vârstă de 40 ani, în timp ce a sustras produse cosmetice în valoare de 163,4 lei dintr-un magazine situat în municipiul Bistriţa. Potrivit subinspectorului Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Duminica nu a fost o zi foarte norocoasă pentru Dorin A. (17 ani) şi Adrian C. (21 ani), ambii din Viişoara, care în noaptea precedentă au sustras conductorii din cupru din instalaţia electrică, de la un bloc aflat în construcţie. Valoarea prejudiciului de circa 3.000 lei a fost recuperată în proporție de 33%.

Şase bărbaţi au fost reținuţi pe o durată de 24 ore și urmează a fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale i-au depistat pe bistriţenii Albin M. (45 ani), Claudiu M. (23 ani), Raul M. (21 ani), Sorin M. (23 ani), Marius M. (44 ani) şi Adrian C. (21 ani), din localitatea Săbăoan (judeţul Neamţ), care în perioada decembrie 2010-15 ianuarie 201, au sustras cablu telefonic de pe tronsonul Unirea – Slătiniţa. Valoarea prejudiciului cauzat este de

17. 000 euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5