Dosare penale pentru şoferi băuţi

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi băuţi la volan. Pe lista pusă la dsipoziţiei de IPJ Bistriţa-Năsăud, figurează Gheorghe C. de 25 ani, din Târlişua, cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nicolae C., în vârstă de 55 ani, din Salva, a fost depistat în trafic, între Poiana Ilvei si Ilva Mică. Bârbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cosmin T. (23 ani), domiciliat în Bistriţa, a fost prins de poliţişti pe strada Gării. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-I recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi Marius C. (21 ani) nu s-a putut abţine să nu conducă după ce a consumat alcool. El a fost depistat de poliţişti aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l).

Alţi doi clujeni au dosare penale cu dedicaţie de la Bistriţa. Cantemir P. de 21 ani, din Cluj Napoca, a fost identificat, pe DN 17 în Şieu Sfîntu, în timp ce conducea o motocicleta având suspendat permisul de conducere. Motocicleta este proprietatea lui Marcel P., de 50 ani, din Cluj Napoca, cel care i-a încredinţat-o pentru a o conduce, având d edat explicaţii poliţiştilor pentru acest fapt.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5