Două accidente într-o singură zi la Ilva Mică. Victime, un pieton şi un biciclist

Un minor de 10 ani, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentat de un autoturism. Accidentul s-a petrecut joi, pe DN 17D, pe raza localităţii Ilva Mică. Potrivit Poliţiei, la volanul autoturismului se afla o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Ilva Mică.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale. Faţă de conducătoarea autoturismului cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.
***
În acceeaşi zi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ilva Mică în care a fost implicat un biciclist.
„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 38 ani, din comuna Lunca Ilvei, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul, încâlcând marcajul longitudinal continuu, iar într-o curbă la dreapta a colizionat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Feldru, care se deplasa din sens opus în calitate de biciclist. Din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ BN.
Cercetările sunt continuate de către Poliţia oraşului Năsăud sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5