Două investiţii majore au debutat la Târlişua – podul de la Mihăileasa şi extinderea reţelelor de canalizare

Primarul comunei Târlişua, Vlăduţ Purja, anunţă începerea lucrărilor la două proiecte importante pentru comunitate. Astfel, „după o perioadă lungă și stufoasă în ceea ce privește birocrația și obținerea avizelor de la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud și Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa, Cluj-Napoca (solicitarea a fost depusă cu aproximativ trei luni în urmă), s-a reușit emiterea Autorizației de construire și a Ordinului de începere a lucrărilor pentru obiectivul ʺPod peste Valea Ilișua, în zona Mihăileasa, în localitatea Târlișua”, precizează edilul comunei. Investiția este finanțată exclusiv din bugetul local.

„Doresc să mulțumesc locuitorilor din zona Mihăileasa pentru răbdare și să îmi cer scuze pentru inconvenientele legate de obținerea avizelor necesare derulării lucrărilor. De asemenea, încercăm din răsputeri ca acest pod să fie funcțional încă din această toamnă”, explică Vlăduţ Purja.

De asemenea, în această toamnă au debutat lucrările de extindere a reţelelor de canalizare în localităţile Târlişua, Agrieş şi Borleasa, investiţie cu o valoare de 10.700.215,00 LEI, „Cu această ocazie, fac un apel către toată populația comunei și îi rog să dea dovadă de înțelegere pentru deranjul creat, deoarece la finalul lucrărilor se va face curățenie, iar situația va reveni la normal. Consider că amploarea proiectului și utilitatea lui sunt mult mai importante pentru dezvoltarea comunei noastre”, transmite primarul Vlăduţ Purja.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5