Două persoane amendate și băgate forțat în carantină! Peste 90 de amenzi pentru restricții de circulație încălcate

În ultimele 24 de ore, în județul Bistrița-Năsăud au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în izolare și respectarea restricțiilor impuse prin ordonanțele militare 146 de polițiști și 43 de polițiști locali. Totodată, alți 20 de polițiști au fost angrenați în activități de fluidizarea a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină;

În această perioadă, au fost efectuate 2507 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu, în peste 1100 de locații, fiind depistate 2 persoane care nu au respectat măsura izolării. Persoanele în cauză au fost plasate in carantină, sub pază și sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 2000 de lei.

Pentru nerespectarea obligațiilor privind restricțiile de circulație, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni în valoare de 92.850 lei. De asemenea, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, polițiștii au verificat 285 de operatori economici, iar ca urmare a neregulilor constatate, au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5