Două persoane plasate în carantină sub pază şi amendate cu 15.000 lei! Aproape 100 de amenzi pentru circulaţia nejustificată!

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice 220 de poliţişti, 81 de jandarmi, 41 de poliţişti locali şi militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”.

"Polițiștii au efectuat 1787 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu, în 847 de locații, ocazie cu care au fost depistate 2 persoane care nu au respectat măsura izolării. Persoanele în cauză au fost plasate în carantină, sub pază și sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 15.000 de lei. 

De asemenea, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat alte 70 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 168.200 lei, unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare în vigoare.

Jandarmii au verificat 698 persoane, aflate în 404 locații, din 84 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr. 3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de 33.000 de lei", se aratăîn informarea Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5