Drum bun, între Sărăţel şi Chiraleş!

Administraţia judeţeană a recepţionat lucrările de modernizare a unui tronson de aproximativ 10 km, între localităţile Sărăţel şi Chiraleş, pe DJ 172 G. Investiţia a fost finanţată integral din bugetul Consiliului Judeţean, fiind estimată la 5,2 milioane lei, aproximativ 1,250 milioane euro, execuţia fiind adjudecată de către SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Bistriţa.

         „Mă bucur foarte mult că legătura făcută pe DJ 172 G între DN 15 A, din Sărăţel, cu DJ 151, în Chiraleş, a fost finalizată. (...) Avem, în momentul de faţă, această zonă a judeţului rezolvată, parte din comunităţi, mai exact  Şintereag, Şieu Odorhei, Lechinţa, Sânmihaiu de Câmpie, până la Budeşti, rezolvat de DJ 151. Acum doi ani am rezolvat partea din intersecţie de la Herina până la Lechinţa, iar cu acest tronson din DJ 172 G am închis zona de drumuri judeţene modernizate  care fac legătura între DN 15 A, DN 17 şi principalul drum judeţean care este 151”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, care s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor.

         Şeful administraţiei judeţene a precizat că au debutat şi lucrările de modernizare pe un tronson dintre Sânmihaiu de Câmpie şi Archiud, asta după ce a fost modernizată porţiunea dintre Teaca şi Archiud.

„Sper ca din 11 decembrie să avem un Guvern care să fie din nou pentru România şi pentru români şi să putem să facem şi acea legătură care va scurta foarte mult accesul spre Târgu Mureş şi spre Capitală”, a mai precizat preşedintele Radu Moldovan.

 

Comentarii

16/11/16 13:11
Balan Marius- P...

Multumim D-le Presedinte Radu Moldovan. Dupa ce v-am batut la cap de cate ori erati intr-o emisiune tv pe acest subiect, ma bucur ca v-ati tinut de cuvant.Personal folosesc acest tronson foarte des. MULTA SANATATE!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5