Drum bun spre Ceruri, domnule primar ! Ioan Szabo a trecut la cele veşnice, la doar 58 de ani !

Ioan Szabo a trecut astăzi la cele veşnice. Inima fostului primar al comunei Șanț a încetat să mai bată pe pământ, la doar 58 de ani. După luni petrecute la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, fiind infectat cu noul coronavirus, acesta şi-a revenit, de curând, din comă indusă din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu SARS-CoV-2, fiind dezintubat și respirând singur, după 60 de zile de respirație mecanică.
”Bunul meu prieten Ioan Szabo, după o îndelungă luptă pentru viață, s-a ridicat la cer. Ai lăsat în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, dar și niște copii buni, educați creștinește și ambițioși ca și tine, dragul nostru. Dumnezeu să le dea putere și să le ofere mângâiere în acest moment dureros. De acolo de sus, tatăl vostru vă va veghea drumul în viață, iar eu, de aici, vă voi oferi tot sprijinul meu. Ai fost un om minunat și vei rămâne mereu în sufletele noastre ca un OM de cuvânt, de încredere, harnic și bun. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul transmis de președintele PSD și al CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.
Ioan Szabo a fost primar al comunei Şanţ timp de 8 ani, având proiecte frumoase pentru comunitate.
Cotidianul Răsunetul îi mulţumeşte pentru colaborarea deosebită şi îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colt de rai, iar familiei greu încercate să îi dea puterea de a merge mai departe.
Drum bun spre Ceruri, domnule primar !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5