Lacrimi de durere la Telciu ! La doar 13 ani, Viorica a fost condusă, azi, spre Ceruri, de întreaga comunitate

Astăzi, la doar 13 ani, Viorica a fost condusă, spre Ceruri, de întreaga comunitate. Zilele trecute, la aflarea tragediei colegii, împreună cu profesorii, au aprins în faţa liceului candele şi au aşezat flori lângă fotografia fetei trecută mult prea repede la cele veşnice. Azi, alături de părinţi şi soră, toată comunitatea şi colegii de şcoala s-au rugat împreună cu preoţii pentru ca sufletul ei să fie aşezat în lumină.
.................
O veste tragică s-a abătut peste comunitatea din Telciu, zilele trecute, la doar 13 ani, Viorica Bucioacă fiind găsită într-o pădure, căzută într-o râpă de 35 metri, fără suflare. Nu se ştie ce s-a întâmplat, poliţiştii făcând cercetări.
George Ceuca, profesor de sport şi directorul Liceului din Telciu spune că Viorica era elevă în clasa a VII-a şi că vestea a venit ca un fulger peste colegii ei, mai ales că era o fată liniştită, ambiţioasă şi muncitoare. „Locuia pe Valea Babei, la o distanţă de 5 km şi venea, timp de o oră, pe jos, până la şcoală. Nu a lipsit niciodată. Era şi o sportivă talentată, făcând parte din echipa de handbal Gloria Juniori 2018, la nivel de Telciu, remarcându-se în campionatul la nivel judeţean, fiind selectată între cele 20 de fete care să meargă la Gloria Bistriţa juniori. Toată lumea regretă dispariţia ei, fiind un copil extraordinar”, ne-a declarat George Ceuca.
Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colţ de rai, condoleanţe familiei greu încercate !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5