Candele şi flori în faţa Liceului din Telciu pentru Viorica. Vestea trecerii în veşnicie, la doar 13 ani, a elevei a îndurerat întreaga comunitate

O veste tragică s-a abătut peste comunitatea din Telciu, la doar 13 ani, Viorica Bucioacă fiind găsită într-o pădure, căzută într-o râpă de 35 metri, fără suflare. Nu se ştie ce s-a întâmplat, poliţiştii făcând cercetări.

George Ceuca, profesor de sport şi directorul Liceului din Telciu spune că Viorica era elevă în clasa a VII-a şi că vestea a venit ca un fulger peste colegii ei, mai ales că era o fată liniştită, ambiţioasă şi muncitoare. „Locuia pe Valea Babei, la o distanţă de 5 km şi venea, timp de o oră, pe jos, până la şcoală. Nu a lipsit niciodată. Era şi o sportivă talentată, făcând parte din echipa de handbal Gloria Juniori 2018, la nivel de Telciu, remarcându-se în campionatul la nivel judeţean, fiind selectată între cele 20 de fete care să meargă la Gloria Bistriţa juniori. Toată lumea regretă dispariţia ei, fiind un copil extraordinar”, ne-a declarat George Ceuca.

În această dimineaţă, tatăl îndurerat a ajuns de la muncă din Austria, Viorica fiind acasă doar cu mama ei şi cu sora, elevă la Colegiul „George Coşbuc” din Năsăud. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc joi. Până atunci, colegii, împreună cu profesorii, au aprins în faţa liceului candele şi au aşezat flori lângă fotografia fetei trecută mult prea repede la cele veşnice.
Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colţ de rai, condoleanţe familiei greu încercate !

Comentarii

29/09/21 11:38
Rodica Fercana

Regrete enorme pentru mine ca telceancă pentru această nenorocire. Condoleanțe pentru familie; sunt alături de voi toți în această durere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5