Dumitru Cobzalău, noul lider al TSD Maieru

Dumitru Cobzalău a fost ales noul preşedintele TSD Maieru, în urma alegerilor desfăşurate la finele săptămânii.  Noul lider al tinerilor social-democraţi din Maieru are 27 de ani, a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și momentan este administratorul unei companii de proiectări și arhitectură în construcții civile.

Conferința de alegeri care i-a avut invitați pe Senatorul PSD Ioan Deneș, președintele PSD Năsăud, Dorel Oltean, Președintele TSD, Bogdan-Gruia Ivan și Președintele PSD Maieru, Dorel Negrușer.

 "Dragi tineri, voi sunteți viitorul acestei țări și mă bucur că sunteți determinați să vă implicați în conducerea comunității dumneavoastră. Valea Someșului este una dintre cele mai importante zone pentru județul nostru și are nevoie de oameni tineri, creativi, cu forță și dorință de muncă. Dacă la ultimele alegeri, partidul nostru a obținut un scor electoral foarte bun, vă propun ca aici la Maieru, o comună foarte dragă mie, să câștigăm la alegerile europarlamentare cu peste 40%. Am încredere în voi, am încredere în TSD și în  parteneriatul pe care azi îl începem", le-a spus tinerilor senatorul PSD, Ioan Deneș.

Președintele TSD, Bogdan Ivan, a punctat importanâa acestei comune pentru judeţ. "Maieru este una dintre cele mai importante comune ale județului nostru. Atât din punct de vedere al numărului de locuitori, al importanței economice, dar mai ales al oamenilor puternici, de caracter și care își doresc și pot să se implice în conducerea comunității lor. Am mulți prieteni aici, foști colegi, oameni cu care am lucrat sau colaborat și mă bucur că ei au hotărât să vină alături de o organizație care îi ascultă și îi reprezintă. Avem un sprijin foarte mare în această comună și am mare încredere că alături de noua echipă, comuna Maieru va deveni ”roșie”!", le-a transmis Bogdav Ivan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5