Rodna şi-a adjudecat Cupa TSD la fotbal în sală

Cupa TSD la fotbal - Valea Someșului, care a avut loc sâmbătă la Feldru, a fost câștigată de tinerii social-democrați din Rodna. Aceștia au fost premiați cu medalii, diplome și tricouri de președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și de președintele TSD, Bogdan Ivan, se arată într-un comunicat de presă.

La această a doua ediţie, au mai urcat pe podium tinerii social-democrați din Rebrișoara (locul 2), respectiv echipa TSD Leșu (locul 3). La competiție au mai participat echipe din organizațiile Maieru, Șanț, Sângeorz-Băi, Feldru și Parva.

Concursul sportiv a fost girat de prezenţa președintelui CJ, Emil Radu Moldovan, a senatorului Ioan Deneș, deputatului Daniel Suciu, președintelui TSD, Bogdan Ivan. Antrenori, manageri sportivi şi suporteri au fost președintele PSD Feldru - Ștefan Sângeorzan, primarul comunei Leșu - Ioan Pop, viceprimarul comunei Leșu - Sorin Avram, consilierul județean Nicolae Lupșan, președintele PSD Rodna - Tinu Grapini și președintele PSD Rebrișoara - Cosmin Bodiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5