O sută de tineri debutează în politica social-democrată, printr-un eveniment caritabil

100 de tineri vor debuta în organizația de tineret a PSD, în cadrul unui eveniment caritabil organizat joi,  începând cu ora 18:00, la Hotel Metropolis. 

În cadrul evenimentului ”100 de motive pentru a fi social-democrat”, în prezenţa preşedintelui PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a preşedintelui TSD România, Mihai Sturzu, a profesorului universitar Vasile Sebastian Dâncu şi a conducerii PSD Bistrița-Năsăud, 100 de tineri recent înscrişi în TSD, vor primi carnetele de membru”, anunţă liderul tinerilor social-democraţi bistriţeni, Bogdan Ivan.

Imediat după desfăşurarea momentului politic, programul va continua cu o scurtă prezentare a problemelor cu care se confruntă copiii şi părinţii copiilor cu autism, susţinută de Ana Dragu - preşedintele Asociaţiei ”Autism Europa” Bistriţa, urmată de un recital la pian susţinut de Eduard Sălăgean şi interpretarea unor piese compuse de micul pianist, elev al Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” din Bistriţa. Vor urma momente artistice susţinute de două trupe de dans bistriţene, Reborn şi D-fantasy, dar şi o prezentare de modă a creatoarelor bistriţene Virginia Linul, Fluvia Fritsch şi Anca Duca.

“O parte din banii strânşi în urma evenimentului caritabil vor fi direcţionaţi către Asociaţia ”Autism Europa” Bistriţa şi vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea unor teste de evaluare folosite în terapia copiilor cu autism, iar cu cealaltă parte vor fi cumpărate cadouri pentru copiii din orfelinatele Teaca şi Beclean”, menţionează sursa citată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5