Deputatul Daniel Suciu: Daţi-le o şansă tinerilor care vor să facă politică!

Tinerii social-democraţi se reunesc sâmbătă, în Aula Universităţii Babeş-Bolyai, Extensia Bistriţa, nu pentru un curs sau seminar, ci pentru a-şi desemna noua structură de conducere la nivelul filialei judeţene.
“Pentru mine personal şi colegii mei mai tineri este un eveniment special, pentru că în urmă cu trei ani de zile deveneam preşedintele acelei structure. Am făcut atunci o promisiune că va fi cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţ şi am astăzi sentimental că acel lucru s-a întâmplat. Sunt mândru de fiecare coleg al meu, de ceea ce au realizat fiecare.
Voi preda ştafeta şi vreau să vă fac o rugăminte: să-l urmăriţi pe noul preşedinte al TSD aşa cum aţi făcut şi cu mine. Daţi-le o şansă tinerilor care vor să facă politică, nu neapărat din TSD. Criticaţi-i pe tineri atunci când greşesc, dar şi încurajaţi-I atunci când fac lucruri bune!”, a spus, la finalul mandatului la tineret, deputatul Suciu.
Evenimentul TSD Bistriţa-Năsăud va fi girat de prezenţa ministrului Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, în calitate de preşedintele TSD România. Alături de acesta, la Bistriţa va ajunge şi deputatul Mihai Sturzu, dar şi lideri TSD din alte judeţe.
Normal, viitorul preşedinte, Bogdan Gruia Ivan, va fi susţinut de preşedintele CJ BN, Emil Radu Moldovan, şi de ministrul delegat Adriana Doina Pană.
La final de mandat, staff-ul Tineretului Social Democrat din Bistriţa-Năsăud se laudă cu promovarea unui număr important de consilieri locali – circa 20 % din cei ai PSD, cu un deputat –Daniel Suciu şi cu …minimum trei primari în 2016.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5