Bogdan Ivan, vicepreşedinte al Tineretului Social Democrat

 
 
Deputatul PSD, Mihai Sturzu, a fost ales cu unanimitate lider al tinerilor social-democrați din România. Alături de el au mai fost aleși Ioana Cazacu (președinte executiv), Gabriel Petrea (secretar general TSD – fost președinte LSSD) și Marius Dunca, președinte al Consiliului Național TSD. În echipa națională de conducere a organizației de tineret a PSD, a fost cooptat și Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan-Gruia, care a fost ales, cu unanimitate de voturi, vicepreședinte TSD la nivel național.
 
 ”Faptul că TSD Bistrița-Năsăud a dat un vicepreședinte la nivel național este o performanță care se datorează întregii echipe TSD din județul nostru, care prin activitatea sa s-a făcut remarcată la nivel național. Personal, vreau să îi mulțumesc domnului președinte Radu Moldovan pentru tot sprijinul acordat clipă de clipă atât mie cât și organizației noastre, domnului deputat Daniel Suciu pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, președintelui Mihai Sturzu și secretarului general Gabriel Petrea, pentru faptul că au susținut și au crezut în această candidatură. Doresc să le mulțumesc în mod special colegilor mei din TSD Bistrița-Năsăud, alături de care, zi de zi, consolidăm cea mai puternică și închegată echipă politică tânără din județul nostru. Modul în care România va arăta peste 5, 10 sau 50 de ani depinde de noi toți! Voi lupta din răsputeri alături de colegii mei, alături de tineri, pentru o Românie a valorilor, pentru o Românie a bunăstării, pentru o Românie pe care românii o merită cu adevărat!”, precizează Bogdan Gruia Ivan.
 
La congresul TSD de la Brașov, TSD Bistrița-Năsăud a fost reprezentată prin 35 de delegați, membri ai Biroului Politic Județean TSD și președinți ai organizațiilor locale TSD.. Conefirnţa de alageri a tinerilor social-democraţi a fost girată prin prezenţa liderului PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv Liviu Dragnea, dar şi a mai multor ministri din Cabinetul Ponta. 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5