Tinerii social-democraţi lansează lampioane tricolore de 1 Decembrie

Tinerii social-democrați vor sărbători Ziua Națională a României, oferind bistrițenilor 2013 steaguri tricolore și lansând 95 de lampioane roșii, galbene și albastre.

În cursul zilei de 1 decembrie tinerii din PSD vor oferi bistrițenilor 2013 steaguri tricolore iar la lăsatul serii vor lansa 95 de lampioane tricolore din Piața Mihai Eminescu.

"1 Decembrie este ziua care ne definește pe noi ca și români și mi se pare absolut normal să o tratăm ca pe o mare și importantă sărbătoare. Trebuie să ne prețuim țara și semenii zilnic, iar 1 Decembrie este momentul în care trebuie să facem acest lucru cu cea mai mare intensitate. Alături de colegii mei am inițiat un proiect prin care ne dorim să aducem în casele a peste 2000 de bistrițeni simbolul tricolorului și totodată un semn de respect tuturor oamenilor din județul nostru, prin lansare către cer a 95 de lampioane tricolore. Sunt bucuros că alături de noi la această acțiune va fi prezent președintele PSD Bistrița-Năsăud, domnul Radu Moldovan, doamna ministru Doina Pană, organizația de femei și de seniori a PSD. Le doresc tuturor bistrițenilor un călduros și sincer ”La mulți ani” cu ocazia Zilei Naționale a României și îi invit alături de noi la ora 17:00 în piața Mihai Eminescu pentru a lansa împreună la cer simbolul unității poporului român, tricolorul", precizează Bogdan Ivan-Gruia, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

Potrivit comunicatului remis redacţiei, lansarea lampioanelor va începe la ora 17:20, iar la eveniment sunt așteptați toți bistrițenii indiferent de vârstă. Pentru detalii suplimentare, vă stă la dispoziție Bogdan Solcan, coordonatorul proiectului – 0754 475 929.

Comentarii

03/12/13 08:47
Un cetatean din...

Stau si ma intreb... oare lampioanele astea care duc in bataia vantului o flacara aprinsa... nu sunt un real pericol de incendiu, daca flacara aprinsa cade peste o cladire , nutretz ori altceva... cu potential ignifug... ? Este frumos, este spectaculos, dar si mai "spectaculoasa" este paguba care poate fi produsa prin astfel de actiuni, pe care eu le consider "nesabuite"... ! Intreb "organizatorii", daca le-ar conveni sa cada peste casa lor un astfel de "lampion"si sa-i ia foc din acesata cauza... ?!
In Japonia, sau de unde au luat "ei " astfel de ..."model"... curentii de aer, duc lampioanele in largul marii si nu este nici un pericol de incendu, dar aici la noi... cred ca este foarte periculos... !

09/12/13 16:21
cotul

Dansii vor sa faca numai senzatie,iar daca doamne fereste se incendiaza ceva ,ce? ce are? musamalizeaza totul in stil PSD SI GATA. Oare ei stiu macar de ce e ziua nationala 1 decenbrie?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5