Dumitru Guț, argint cu echipa de juniori a României, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană!

Orașul Câmpulung Moldovenesc a găzduit sâmbătă, 15 mai, ediția a 13-a a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1. Au participat 64 de sportivi din șase țări – Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România – iar reprezentanții țării noastre au avut o evoluție foarte bună. Atleții români au cucerit nouă medalii, și anume trei de aur, trei de argint și trei de bronz, iar în clasamentul general pe națiuni, România s-a clasat pe primul loc.

Din echipa de juniori a făcut parte si sportivul Dumitru Florin Guț, alături de Andrei Ihnatiuc, Marius Valentin Popa, Petru Iulian Pop, iar antrenorul echipei Romåniei de juniori a fost desemnat Emil Rusz, ambii de la C.S.M. Bistrița. La finalul competiției, echipa de juniori a obținut medalia de argint, iar sportivul nostru s-a clasat pe locul 10 la individual.
"Mulțumim conducerii CSM Bistrița, părinților sportivului, Liceului Grigore Moisil și tuturor celor care îl sprijină și îl ajută", a transmis prof. Emil Rusz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5