După Yasmina, o nouă vedetă de la Bistriţa ? Dan Negru te invită la preselecția Next Star la Palatul Copiilor!

”Experiența mea la Next Star a fost una unică, pe care nu o voi uita niciodată. Când pășești pe scenă te simți extraordinar, toată lumea în jurul tău este amabilă și plină de entuziasm. Emoțiile mi-au dispărut odată ce juriul a vorbit frumos și deschis cu mine. Echipa Next Star m-a primit cu brațele deschise, legând o frumoasă prietenie, pe care am păstrat-o până acum.”, ne împărtășește Yasmina Butilă, eleva de la Colegiul Național Andrei Mureșanu, Bistrița, de care vorbim cu admirație, fiind una dintre stelele acestei competiții, cucerind Marele Premiu Next Star în Sezonul al 7-lea. Ulterior, a câștigat importante competiții naționale, dar și locul al II-lea la Campionatele Mondiale de Acro-dance din Croația, în 2017, iar anul acesta s-a calificat la Campionatele Mondiale de profil din Croația, Spania și Canada, fiind pregătită pe segmentul gimnasticii de Laura Boldor, iar la balet de Ovidiu Danci.

De ani buni, Palatul Copiilor Bistrița găzduiește preselecția zonală a acestui concurs efervescent. Echipa Next Star se pregătește să poposească la Bistrița iar. Dan Negru te invită la casting! Ești mic, dar ai un talent MARE? “Next Star” este în căutarea copiilor talentați pentru cel de al 9-lea sezon. Miercuri, 4 aprilie, începând cu ora 11, îi așteptam pe copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, la Palatul Copiilor din Bistrița.

La preselecție pot participa copii cu ORICE FEL DE TALENT. Știi să cânți cu vocea sau la un instrument, știi să dansezi, să pictezi, să faci teatru, ești dresor de animale, cunoști trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubing-ul și îți plac jocurile intelectuale, faci echilibristică sau acrobații pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, ești cel mai tare la parkour sau manifești orice altă formă de talent? Poți deveni următorul “Next Star” și câștigătorul premiului de 20.000 de euro!

Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinți și a certificatului de naștere al copilului. Echipa “Next Star” le urează succes tuturor candidaților! Contact: [email protected], tel: 0740.010.367.

Îi așteptăm și noi cu încredere pe toți copiii care se bucură să ofere și celorlalți din măsura darului lor, care vor să arate că talentul plus munca reușesc să facă o casă bună, să formeze o personalitate energică și echilibrată.

Credem că e suficient de mobilizator pentru fiecare copil talentat al județului nostru și nu numai cuvântul vedetei noastre Yasmina: ”De la preselecție până la câștigarea Marelui Premiu nu a fost chiar ușor. Am muncit ore în șir alături de Bruce, un om extraordinar și un coregraf de excepție. Nu pot exprima în cuvinte frumusețea concursului Next Star, e ceva de nedescris, un moment unic. Cu asemenea experiență nu te întâlnești prea des…, așa că nu rata șansa de a fi și tu un Next Star!”.

 

Grupa de Jurnalism a Palatului Copiilor Bistrița

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5