Legendarul ILIE NĂSTASE i-a dat unei bistriţence trofeul „Next Star”! Talentele scriu istorie !

http://a1.ro

Au fost zeci de momente frumoase, dar şi clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit să aleagă între sute de copii excepționali. Până la urmă, Alina Eremia, Dorian Popo, CRBL și Pepe au scăpat de emoţii... Au deliberat, iar decizia a fost în unanimitate! Câştigătoarea „Next Star” România din cel de-a șaptelea sezon a fost desemnat de "regele" tenisului,legendarul Ilie Năstase: Yasmina Butilă.
„Mademoiselle Yasmine, așa cum îi vor spune peste ani artiștii din Cirque du Soleil!”, cum bine a sesizat Dan Negru.
În Marea Finală, Yasmina a fost GE-NI-A-LĂ! ! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații. La numai zece anișori, când alți copii încă se joacă cu păpuși și trenulețe, fetița genială din Bistrița are deja în spate patru ani de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică.
Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe jurați și pe telespectatori, încât totul a fost clar: YASMINA BUTILĂ e câștigătoarea „NEXT STAR”!
Tatăl său, un militar plecat în misiune pentru România, a venit acasă pentru a fi alături de fetița lui talentată.
Pe podium s-au clasat și Eduard, pe locul al doilea, și „Veverițele năzdrăvane”, pe poziția a trea a podiumului! Toți finaliștii vor merge la celebrul Disneyland din Paris!
Yasmina, o țară întreagă te iubește, o lume așteaptă să fie cucerită de talentul tău! FELICITĂRII!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5