Christmas Show: NADIR vine la Bistriţa

Palatul Culturii Bistrița vă invită miercuri, 21 decembrie, ora 18:00, la Christmas Show, un spectacol de muzică și dans organizat de Ansamblul de dansuri moderne și internaționale ”D-Fantasy”. În cadrul spectacolului vor evolua pe scena mare trupele de dans: D-Fantasy Bistrița, Reborn Dance Studio, Lotus Dance Studio, Samira-Beclean, Step Up Dance Club Bistrița și tinerii artiști: Yasmina Butilă -finalistă ”Next Star”, Cristian Moldovan - finalist ”Next Star” și Alexandra Pîslariu. Invitat special la Bistrița de această dată ~ NADIR ~, nascut pe 4 august 1988 in Libia (orașul Tripoli), avand origini atât în Libia, cât și în România. Pasiunea pentru muzica a moștenit-o de la tatăl său, care este originar din Libia.
În 2012,a participat la X Factor, unde a ajungs în finala concursului. După concurs, a lansat în cariera solo single-urile “Interzis” și “Leyla”. Cel de-al treilea single lansat de carismaticul artist, “Mână în mână”, este un featuring cu J. Yolo.
Anul 2015 i-a adus și participarea în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, unde a dat dovadă de versatilitate și s-a transformat cu ușurință în numeroși artiști, precum Steve Taylor, Gică Petrescu, Andra și mulți alții.
Mai 2016 – Nadir lansat single-ul “Mă întreabă sufletul”, povestea momentelor în care iubirea eliberează sufletul.
Octombrie 2016 – Nadir ‘trăiește’ 100 de aventuri cu aceeași femeie. “100 de aventuri” este și titlul piesei lansate, compus de către Randi.
Biletele le găsiți la sediul Palatului Culturii în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 8-16.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5