O bistriţeancă l-a uimit pe CRBL ! A LUAT GOLDEN STAR!

Pentru Yasmina acro-dance-ul nu mai are mister! Moș Crăciun a venit pentru ea în septembrie cu ninsoare și cadouri. Ce mișcări pe „Eroina” lui Carla's Dreams!
Yasmina Butilă a venit din Bistrița și deși are numai zece ani, de patru practică acro-dance-ul, o combinație de balet și gimnastică ritmică. Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe CRBL, încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei, ceea ce înseamnă că Yasmina va merge direct în finală.
În plus, Moș Crăciun a venit pentru Yasmina la “Next Star”, cu ninsoare, cadouri, brad și colinde. Deși e doar septembrie, platoul s-a umplut de zăpadă, iar jurații au început să-și ureze “Merry Christmas” atunci când Moșul și-a făcut apariția pe scenă, cu sacul în spate, spunând că vine de foarte departe. Cadoul pentru Yasmina? Bunica din Spania, care trebuia să ajungă acasă de sărbători.
Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „YASMINA”, ca să ajungă şi în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Yasmina Ioana Butilă este elevă în cls. a V-a la Colegiul „Andrei Mureşanu” şi face gimnastică ritmică de la şase ani cu Laura Boldor de la Liceul Sportiv. În competiţia derulată, în iunie, la Palatul Culturii, sub genericul „Aş dori să fiu o stea”, având un juriu prezidat de Adrian Stână, Yasmina a obţinut premiul III.
https://goo.gl/Z1uNGb

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5