Echipa de handbal feminin, Gloria 2018, la început de drum. Preşedintele Moldovan: Este un proiect al tuturor cetăţenilor din Bistriţa-Năsăud

Echipa de handbal feminin, într-o nouă formulă şi cu un nou nume, porneşte la drum, în pregătirea noului sezon competiţional 2018-2019. Staff-ul tehnic şi cea mai mare parte a lotului şi-au prezentat obiectivele, dar şi programul de pregătire, în cadrul unei conferinţe de presă a cărei gazdă a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

         „Jucătoarelor noi le spun „Bine aţi venit la Bistriţa! Sper să vă simţiţi cât mai bine aici. Vă mulţumesc că aţi făcut această alegere”, iar celorlalte colege şi prietene ale noastre le mulţumesc că au acceptat să continue alături de noi. Plecăm la un nou drum. Clubul nou înfiinţat, care de această dată este un club în subordinea directă a Consiliului Judeţean, cu acţionar unic Consiliul Judeţean, care este instituţie publică, pleacă astăzi la drum. Este un proiect pe care ni-l dorim pe termen mediu şi lung. Este un proiect al tuturor cetăţenilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, nu este nici a unui partid politic, nici al preşedintelui, nici al vicepreşedinţilor sau al vreunui consilier judeţean”, a declarat preşedintele CJ, Radu Moldovan.

         Preşedintele Moldovan a precizat că va avea grijă ca acest club să rămână independent, fără a-i fi folosită imaginea. Rolul administraţiei judeţene este de a asigura cele mai bune condiţii pentru ca echipa să facă performanţă. „Relaţia noastră va fi directă prin viitorul preşedinte al clubului. Discuţiile voastre (n.n. – ale jucătoarelor) sunt direct cu staff-ul tehnic, care are încrederea totală a finanţatorului. Ţine de fiecare dintre noi de cum înţelegem să ne facem treaba. Niciodată, sub nicio formă, nu vom interveni. Nu face Consiliul Judeţean nici transferuri, nici cine joacă sau nu joacă. Deciziile finanţatorului vor fi atunci când, în urma unei analize foarte serioase, trebuie luate anumite măsuri”, a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean.

         Radu Moldovan a mai spus că fiecare dintre jucătoare este „un membru al familiei judeţului Bistriţa-Năsăud”, astfel că pot solicita sprijinul pentru orice problemă întâmpină.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5