Echipa Radio SOMEŞ sărbătoreşte 9 ani

În data de 5 mai 2014, Radio SOMEŞ împlineşte nouă ani de activitate. Este un post de radio care promovează folclorul autentic ardelenesc, tradiţiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul şi jocul românesc. Radio Someş este un post care se recepţionează pe calea undelor atât în judeţul Bistriţa-Năsăud, cât şi în judeţele învecinate, dar şi pe internet la www.radiosomes.ro , şi se bucură de un număr mare de ascultători.
Existenţa Radio SOMEŞ se datorează omului de afaceri Traian Ogâgău, care, fiind impresionat de valoarea inestimabilă a tradiţiilor satului românesc şi fascinat de poveştile spuse la gura sobei de bătrânii satelor de pe Valea Someşului, locul în care s-a născut şi a copilărit, a făcut o pasiune imensă pentru folclor reuşind astfel să convingă din ce în ce mai mulţi oameni de faptul că aceasta este marea avere pe care ne-au lăsat-o strămoşii noştri şi, în acest fel, să-i răsplătească pe cei care i se aseamănă, cu mult respect. Este vorba despre un respect deosebit faţă de bucuriile românilor, necazurile lor, iubirile lor..., un respect deosebit faţă de sufletul de român.
Apoi, existenţa Radio Someş se datorează oamenilor care compun echipa de la microfoane, care, "on air" sau "live", pe scenă, transmit publicului ascultător acelaşi mesaj de respect şi civilizaţie. Vorbim aici despre nişte oameni modeşti, cu suflet mare, care nu fac decât să creeze un produs vandabil (programul de la radio), construit exact pe nevoile publicului ascultător. Oamenii care realizează programul Radio SOMEŞ sunt, în acest moment: Av. Ioan Someşan, Lucian Moldovan, Anamaria Prigon, Cristina Bugnar, Alexandru Uiuiu, Livia Pop, Menuţ Maximinian, Anuţa Motofelia, prof. Daniel Lişcan, Viorel Negru, Iulia Stupinean, Iosif Ciunterei, Adina Băieşiu, Petrică Someşanu, Adrian Linca şi Carmen Iancu.
Dar, în primul rând, existenţa Radio SOMEŞ se datorează celor care iubesc folclorul, care au încredere în echipă, care ştiu să transmită nevoile pe care le au, care corealizează programul Radio SOMEŞ - MARELE PUBLIC ASCULTĂTOR.

Vă mulţumim tuturor!

Cu respect, Echipa Radio SOMEŞ

Comentarii

05/05/14 20:50

LA MULŢI ŞI FERICIŢI ANI!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5