„Ecologiştii” lui Tăriceanu au împânzit judeţul cu bannere mincinoase

Simpatizanţii candidatului independent Călin Popescu Tăriceanu sfidează legea alegerilor prezidenţiale, dar şi legea partidelor politice prin mai multe materiale electorale menite să inducă în eroare alegătorii.

Astfel, bannere instalate în localităţi din Bistriţa-Năsăud, printre care Sângeorz-Băi, Bistriţa sau Chiuza conţin mesaje sfidătoare şi profund mincinoase gen: „Liberalii din ...votează Călin Popescu Tăriceanu”. Aceasta, în condiţiile în care candidatul cu pricina nu are nicio legătură cu Partidul Naţional Liberal, participă la cursa electorală ca independent şi are calitatea de preşedinte al Partidului Naţional al Mediului, formaţiune politică ce nu are nici statut, nici platformă liberală.

Partidul Naţional Liberal şi Alianţa Creştin Liberală va solicita Biroului Electoral Judeţean înlăturarea acestor materiale şi îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă pe cei responsabili de această tentativă de a înşela electoratul.

Atragem atenţia că cei care votează cu candidatul Călin Popescu Tăriceanu în turul 1 îl susţin, în realitate pe Victor Ponta şi Partidul Social Democrat şi nicidecum liberalismul.

Singurul candidat liberal din actuala cursă prezidenţială este preşedintele Partidului Naţional Liberal şi co-preşedinte ACL, Klaus Iohannis.

Biroul de presă
Alianţa Creştin Liberală
Bistriţa-Năsăud

Comentarii

23/10/14 08:05
Vizitator

Chestiunea cu bannerele mincinoase ale lui Tariceanu sau ale altora nu are nici o importanta. Si Klaus Iohannis a spus ca-i plac trandafirii, dar asta nu inseamna ca PSD-istii sa creada ca ar putea fi unul de-al lor.
Întrebat ce hobby-uri are Klaus Iohannis a răspuns: “Din ce în ce mai puţine. (…) Am rămas cu unul singur. Îmi plac trandafirii şi am trandafiri în curte şi când am un pic de timp mă ocup de ei. Nu am nicio culoare preferată la trandafiri.”
Mai bine vedeti opiniile lui Gabriel Liiceanu in legatura cu Victor Ponta: http://www.contributors.ro/editorial/fie-va-mila-de-noi-domnule-ponta/

23/10/14 10:20
BALAN MARIUS-PE...

Atragem atentia electoratului si simpatizantilor nostrii ca au aparut ecologisti falsi FESTITI in ALBASTRU. Nu au nimic in comun cu ECOLOGIA si-au ales asa din intamplare acest nume, ca da bine. Dansii vreau sa demonstreze ca sunt curati din START, Il intrebam pe Tariceanu tanarul ECOLOGIST in devenire daca a facut la viata lui vreo plantare- ecologizare- voluntariat sa isi merite statutul de ECOLOGISTI.

24/10/14 11:35
Lucian Rares

Nici o tangenţă între Tăriceanu şi adevăratul liberalism. Tăriceanu îl sprijină pe Ponta, de aceea a fost plasat ca şef al Senatului. Şi nici actualul PNL să nu uite ce a făcut, strâns îmbrăţişat cu PSD în vara anului 2012, când a scandalizat toate cancelariile vestului. Nu şi-a cerut nici până acum scuzele de rigoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5