Ediţia a II-a

Ediţia a II-a Zilele localităţii Telciu

Aflată la a doua ediţie, sărbătoarea comunei Telciu va debuta sâmbătă, 16 august, la ora 9,00 şi se va încheia duminică spre miezul nopţii odată cu o “ploaie” de focuri de artificii. După cum ne spunea primarul comunei – ing. Sever Mureşan – comitetul de organizare a acestei ediţii a “Zilelor Telciului” a pus totul la punct, sperându-se într-o manifestare cu un program care să mulţumească şi să satisfacă toate pretenţiile.

Manifestările vor demara sâmbătă la ora 9,00 cu competiţia sportivă “Cupa Telciu la fotbal” pentru care se vor “bate” gazdele – Eciro Forest şi invitaţii “Spicul” Salva, “Viticola” Dumitra şi “Şoimii” Romuli.

Începând cu ora 14,00, în sala de şedinţe a Primăriei se va desfăşura simpozionul cultural “Telciu – vatră de spiritualitate pe Valea Sălăuţei”. Moderatorii vor fi doi fii iubiţi ai localităţii scriitorul Gelu Vlaşin şi doctorul în istorie Vasile Tutula. Vor fi lansate volumele “Artişti şi scriitori din Telciu” a lui Dumitru Munteanu, “Năsăudenii şi Marea Unire” – autor prof. Seni şi altele.

După-amiaza, de la ora 18,00, pe scena din faţa Căminului Cultural vor evolua formaţiile: Heaven, De la Vegas şi Simplu.

Duminică, după Sfânta Liturghie oficiată la Biserica din centru, la Căminul Cultural, conducerea comunei le-a pregătit o surpriză cuplurilor “50+”, adică acelor perechi ce sunt căsătorite de peste 50 de ani, care constă într-o diplomă de onoare şi premii în bani. Manifestarea va continua cu recitaluri ale îndrăgiţilor interpreţi de muzică populară Valeria Peter Predescu – fiică a Telciului, sau părintele Cristian Pomohaci, originar din Rebrişoara, dar şi a ansamblurilor din Bistriţa, Sighetu Marmaţiei, Telciu, Ucraina şi Bulgaria.

Seara, scena va fi asaltată din nou de către interpreţii genurilor “pop” şi “dance”: Cassa Loco şi Ooops!, iar spre miezul nopţii totul se va încheia cu jocuri de artificii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5