La Năsăud, în curând,

Ediţia a VII-a a Zilei Gospodarului

Supus spre dezbatere şi aprobare în şedinţa legislativului local năsăudean de la începutul săptămânii, proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Dumitru Mureşan referitor la aprobarea finanţării din bugetul local, cu suma de 6000 de lei pentru organizarea Zilei Gospodarului, a primit undă verde.

Astfel, gospodarii din zona Năsăudului îşi vor putea expune în standuri roadele muncii lor şi, în funcţie de decizia unei comisii de evaluare a calităţii produselor agricole, vor fi recompensaţi cu premii în bani şi diplome de merit.

Ediţia din acest an a Zilei Gospodarului se va desfăşura în ziua de joi – 25 septembrie, în Piaţa agroalimentară a oraşului, începând cu ora 9,00, când se vor putea vizita standurile cu fructe, legume, produse agroalimentare şi animale mici şi mijlocii.

Apoi, după acordarea premiilor celor mai merituoşi gospodari, pe scena amenajată special, vor evolua cântăreţi de muzică populară, dansatori etc.

La desfăşurarea manifestărilor în cele mai bune condiţii îşi dau aportul: administraţia pieţei, Primăria şi Consiliul Local Năsăud şi Oficiul Judeţean pentru Consultanţă Agricolă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5