În curând, la Năsăud, Ziua Gospodarului, ediţia a X-a

Ultima zi de joi din luna septembrie (29) va fi una specială pentru producătorii agricoli din zona Năsăudului. Atunci va fi organizată cea de-a X-a ediţie a „Zilei Gospodarului”, ocazie cu agricultorii năsăudeni îşi vor expune roadele muncii lor de o vară: legume, zarzavaturi, fructe, conserve, produse apicole, de panificaţie, produse artizanale etc.

Organizată de Primăria şi Consiliul Local Năsăud, cu implicarea administraţiei pieţei agroalimentare, avându-i în frunte pe Pavel Bulea şi Alexandru Secheli, Ziua Gospodarului va fi o ediţie jubiliară, toţi producătorii agricoli urmând a fi răsplătiţi pentru munca şi dăruirea lor.

Aşa cum ne-a dezvăluit primarul oraşului, ing. Dumitru Mureşan, „Pentru organizarea acestei sărbători a năsăudenilor, care a fost reactivată în toamna anului 2002, vom aloca din bugetul local suma de 120.000 lei, care va fi folosită pentru premieri şi cheltuieli organizatorice”.

Ca în fiecare an, cei care vor veni în Piaţa agroalimentară a oraşului Năsăud în 29 septembrie, vor avea ocazia să-şi facă o aprovizionare cu produse de calitate, dar vor putea urmări şi un spectacol artistic dat de ansambluri folclorice din judeţ şi solişti vocali.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5