La Năsăud, în curând,

Ziua Gospodarului

Manifestarea organizată de Primăria şi Consiliul Local Năsăud, ajunsă la ediţia a VIII-a, se vrea a fi o sărbătoare a agricultorilor din zona Năsăudului care au ocazia să-şi expună, spre admiraţia tuturor, roadele muncii de o jumătate de an. Aşadar, „Ziua Gospodarului”, sărbătoarea anuală a recoltei şi hărniciei truditorilor pământului, se va desfăşura la Năsăud, în ultima zi de joi a lunii septembrie (24), în Piaţa Agroalimentară a oraşului.

În şedinţa lunară a legislativului local din ziua de 27 august, consilierii locali au aprobat alocarea unei sume de 7.000 lei, din fonduri cu această destinaţie, cuprinse în bugetul de venituri şi cheltuieli a CL Năsăud pe anul în curs, care vor fi folosiţi pentru premii de participare, premierea celor mai reprezentative exponate/standuri pe categorii de produse, respectiv pentru cheltuieli de organizare efective.

Ca şi la celelalte ediţii demarate, începând cu anul 2002, un sprijin deosebit se va primi din partea Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Bistriţa-Năsăud, care va şi premia cele mai frumoase produse agricole. Nu va lipsi spectacolul artistic oferit participanţilor, în care vor evolua ansambluri artistice din localităţile apropiate, solişti vocali etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5