Educație rutieră – educație pentru viață, la Școala Gimnazială “Lucian Blaga”

La Școala Gimnazială “Lucian Blaga” din Bistrița, s-a desfășurat etapa județeană a concursului național ”Educație rutieră – educație pentru viață”. Competiția a fost și anul acesta una pe măsura eforturilor depuse de fiecare echipaj în parte, premiul I fiind câștigat de echipajul Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Nasaud , îndrumat de prof. Stetz Bogdan, la secțiunea A, respectiv gimnaziu, și de echipajul Liceului Tehnologic Agricol din Bistrita, îndrumat de prof. Elena Mora, la sectiunea B, respectiv liceu. Acestor echipajele le dorim succes la etapa națională.
Acest concurs a putut fi desfășurat în condiții optime datorită unor oameni implicați și devotați unor astfel de activități. Cu acest prilej, Școala Gimnazială „Lucian Blaga” mulțumește Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, partenerilor: Serviciul Poliției Rutiere Bistrița-Năsăud , sponsorilor: ACR, SC Alma SRL,și nu în ultimul rând profesorilor coordonatori ai școlilor, echipajelor participante și elevilor voluntari din clasa a VII-a B dela Școala Gimnazială “Lucian Blaga”.
Actiunea a fost organizata cu implicarea A.C.R. Sucursala Bistrita-Nasaud prin Directorul ec. Liu Orza si Presedinte ing.Alexandru Emil Iustian si consilierea Serviciului Politiei Rutiere.
Ioan Lazar

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5