Felicitări! Echipajul Şcolii Gimnaziale Lucian Blaga va reprezenta judeţul la Concursul național Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă

Etapa judeţeană a Concursului național „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă” şi- a stabilit câştigătorii, nu mai puţin de 10 echipaje de la şcolile din Bistriţa-Năsăud luptând pentru premiul I şi calificarea la etapa naţională, programată în perioada 21-25 iunie, la Buzău.

Competiţia, găzduită de Şcoala Gimnazială Lucian Blaga din Bistriţa, a fost girată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin inspectorul şcolar educativ Aurelia Dan, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu implicarea Palatului Copiilor Bistriţa, dar şi cu sprijinul Automobil Clubul Român Sucursala Bistriţa-Năsăud şi al firmei Pombis.

         Echipajele, formate din patru elevi dintre care minimum un membru trebuia să fie din ciclul primar, au avut de susţinut 3 probe, şi anume proba teoretică - în vederea verificării cunoştinţelor privind regulile de circulație, pe bază de test grilă; proba practică 1 - parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon şi proba practică 2 - parcurgerea unui traseu de către biciclişti în parcul-şcoală.

         Clasamentul final!

Locul 1- Şcoala Gimnazială Lucian Blaga Bistriţa

Locul 2 – Şcoala Gimnazială Paul Tanco Monor

Locul 3 – Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” Căianu Mic

Menţiune – Şcoala Gimnazială Lucian Blaga Bistriţa şi Liceul Tehnologic Telciu

         Astfel, la etapa naţională, judeţul nostru va fi reprezentat de echipajul de la Lucian Blaga  - în componenţa  Alexia Naş (IV B), Luisa Cucea (IV B), William Toncean (VIII C) şi David Teletin (VIII C)  - coordonaţi de consiierul educativ, prof. Simona Lolici.

         Menţiune a obţinut echipajul format din Antonio Udrea (IV B), Andrei Gotea (V B), Matei Sigartău (VIII C) şi Sebastian Sigartău (VIII C).

         În organizarea concursului, s-au implicat prof. de educaţie fizică Ana Szabo şi Georgeta Diniş Vârtic, dar şi elevi voluntari, printre care Iulia Tocianiuc din a VIII-a C, cea care a surprins pe camera foto şi momentele de bucurie ale colegilor săi.  

Felicitări tuturor participanţilor, dar şi cadrelor didactice implicate!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5